Refund policy

RETOUREN

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (mits bestelling volledig is geretourneerd) gecrediteerd als wij uw retourzending hebben ontvangen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, inclusief pakbon aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u binnen 14 dagen contact met ons opnemen via info@budayavintage.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op! Dit kan tot 7 werkdagen duren.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.